Euroregiorit

Een rondrit georganiseerd door MC Hoeselt

WIJ ZIJN NIEUW

INSCHRIJVINGEN

Zaterdag waren de weegoden ons weer goed gezind, ze ganven regen in de namiddag komende van de kust. Prima wij vertrekken immers richting Hoeselt om daar aan een rondrit deel te nemen van de plaatselijke club, MC Hoeselt. We hadden de gpx file ontvangen via mail, zo konden we hem laden in Calimoto aangezien dat wij allemaal met deze app rijden en we dit leuker vinden dan de Garmin. Wat bleek de file was geschreven voor een Garmin, na wat heen en weer gemaild was dit vlug opgelost. Het waren namelijk 3 routes. Ik heb deze dan geconverteerd naar 1 route en klaar was Kees.

Mijn vrouw reed dit keer mee met haar nieuw machine, de enige die er niet bij was, was Bart Donkey. Die ging met zijn vrouw een weekje genieten van wat welverdiende rust, uiteraard met de moto.

 

 

MC Hoeselt
MC Hoeselt

Eénmaal gearriveerd hebben we gaan inschrijven, om de club te bedanken voor het delen van de gpx. Niet omdat we meedoen aan één of ander klassement. want we kregen een papiertje dat we moesten laten stempelen onderweg. echter we hebben de hele rit gedaan, maar we hadden niet gekeken waar we moesten gaan stempelen. Het was leuk genoeg zonder de stempeltjes. De rondrit bracht ons via Borgloon naar Waremme zo verder naar Flemalle, Esneux, Spa. Eénmaal aan Dolhain reden we terug richting Hoeselt via Visé en Riemst. 

Het was druk vooral in de centra, maar in het begin was het leuk we reden langs kleine weggetjes; De baantjes hadden nog te lijden van de overtollige regenval van de voorbije dagen. Echter wij hebben geen enkele druppel regen gezien die dag. Het was een mooie rit rond Luik voorzien van de nodige bochten en bezienswaardigheden.

Eénmaal terug thuis hadden we toch weer een 321km gebold, moe maar voldaan zijn we ‘avonds nog iets gaan drinken. Volgende week rijden we een kleiner ritje, richting Doel denk ik. Bedankt MC Hoeselt voor de rit en tot volgend jaar. Wie weet stoppen we dan wel voor stempeltjes. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

onze rondritten

Bekijk onze nieuwspagina, hier ga je alle ritten terug vinden.

Deze website gebruikt cookies om uw surf ervaring te verbeteren.