Naar Maastricht

Met de boot ….

Het begin was mooi

WEGENWERKEN

Aangezien het zaterdag blijkbaar een hele dag ging regenen, …. niet dus. besloten eom zondag een ritje te gaan rijden. We zitten in de verlofperiode, dus Steffe Honda zondagmorgen nog naar het vliegveld gebracht en Patje Guzzi moest helpen verhuizen …. hoogstwaarschijnlijk was ze blond en had ze dikke …. voeten.

Dus het was met Bart Donkey en we hebben een nieuwe zielsverwant, Patrick denTiger. Dus met zijn drieën op stap voor ditmaal een rustig ritje richting Maastricht en terug. We bezoeken onderweg de Vlooybergtoren, de doorkijkkerk, de zwevende kerk, Maastricht, Zwartberg en Beringen. Enfin dat was toch de bedoeling.

Uiteindelijk zijn we wel in Maastricht geraakt, maar we hebben geen enkele kerk of toren tegen gekomen, we zijn wel in de buurt geweest. Maar het alternatief was ook mooi, jonge dansende dames, dansend en zwaaiend naar ons allen. Voorzien van mooi witte lingerie en ze stonden strak in het pak. heel toevallig stopten we in Brustem voor wat foto’s aan het vliegveld, was ik toch net iets te ver gereden en moesten we draaien.

Patrick den Tiger
Flodder
Bart Donkey
Huub Stapel

Onderweg toevallig in een heel mooi kasteel/hotel/brasserie iets gaan eten. In het begin viel de bediening wat tegen maar dat werd hoe jonger het volk hoe beter. In Maastricht waren we gestopt in het pistoreske haventje en toevallig merkte ik  dat er een bekende Nederlands acteur naast ons tafeltje zat. Huub Stapel, beter bekend van Flodder was zo vrij om even mee op de foto te gaan. Toen we onze weg verder zette moesten we met de overzetboot richting Belgie. Onverwacht, maar leuk. Jammer genoeg éénmaal Belgie binnen werd de rit vrij saai richting Hasselt, altijd recht door en druk. De volgende keer moet ik toch even de tijd nemen om de terugweg ook te voorzien van wat mooie wegen. Maar al bij al was het weer leuk. Ik vertrek volgende week richting Italie en Oostenrijk e wat nemen we mee …. jawel den GS’en mogen mee. See you next week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

onze rondritten

Bekijk onze nieuwspagina, hier ga je alle ritten terug vinden.

Deze website gebruikt cookies om uw surf ervaring te verbeteren.