ALM Glanzwiese

Met leen en de E-mtb naar omhoog

als dat maar goed komt

batterij plat

Op onze rustdag gingen we even fietsen met de E-mtb. Ik had mijn Orbea Wild FS meegenomen, Leen mocht de fiets van Ingrid lenen een Specialized Levo. We reden naar de Alm Landswieze. Volgens Roel Paulissen mocht het geen probleem zijn dat Leen nog niet had gefietst, gewoon de Turbo op en gaan. Het was een mooie dag en na een korte wegbeschrijving vertrokken we richting Alm, we konden normaal de bordjes volgen, maar op een gegeven moment waren we de bordjes kwijt iets later vonden we terug de nummers, echter bleek dit een wandelroute te zijn. Het werd wat te technisch en te zwaar voor Leen. Dus even de kaart van Trentino gedownload op mijn Bosch gps en jawel de Alm was bekend. Het werd klimmen, Leen reed met de regelmaat van mij weg, wat wil je op Turbo, ik op tour met in het achterhoofd, we moeten nog terug.

Alm Lanzwiese
Alm Lanzwiese

Het was toch even fietsen voor we boven waren, vroeger deed ik dit zonder batterij. Waar is den tijd. Maar boven kreeg ik te horen, het lampje brand rood ….. batterij plat. Op zich geen probleem want het was terug bergaf, maar we moesten nog naar Antholz, dan maar fietsen wisselen. Ik was blij dat ik terug op het terras zat; Morgen maar terug met de moto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

onze rondritten

Bekijk onze nieuwspagina, hier ga je alle ritten terug vinden.

Deze website gebruikt cookies om uw surf ervaring te verbeteren.